AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolatalı tatlı yemek

Kahve falında çikolatalı tatlı yemek

Kahve falında çikolatalı tatlı yemek işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, yolculuğa, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, insanların alım gücünün azalacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında çikolatalı tatlı yemek gördüyseniz:

  • En ufak detaya kadar yönetmeye çalışmak yerine, karşı tarafın neler yapılması gerektiğini düşünerek bulacağını farz etmenizde fayda var.

Kahve falında tatlı çikolata yemek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına alamet eder.

Kahve falında çikolatalı tatlı yemek dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında çikolatalı tatlı görmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında çikolata tatlı görmek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına işarettir.

Kahve falında tatlı çikolata görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında çikolata almak ve yemek ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında çikolatalı kek yemek görmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kaşık kaşık çikolata yemek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir