AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı çikolata görmek

Kahve falında tatlı çikolata görmek

Kahve falında tatlı çikolata görmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, hakkını alacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tatlı çikolata gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, yaratıcılık gerektiren projelerinizi veya çocuklarınızla ilişkilerinizi ilgilendiren konularda olumlu veya ani gelişmeler var.

Kahve falında çikolatalı tatlı görmek başarıları ile tanınacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında çikolatalı tatlı yemek karısı şile arasının çok iyi olacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında tatlı çikolata görmek borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı çikolata yemek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına yorulur.

Kahve falında çikolata tatlı görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine inanılır.

Kahve falında çok sayıda çikolata görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına işarettir.

Kahve falında çikolatalı sigara içmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin çikolata verdiğini görmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir