AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve yapmak ve içmek

Kahve falında kahve yapmak ve içmek

Kahve falında kahve yapmak ve içmek çalıştığına değeceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahve yapmak ve içmek gördüyseniz:

  • Değişiklik kapıda veya yaşanmış olan değişikliği güleryüzle kabullenmekte fayda var.

Kahve falında türk kahvesi yapmak ve içmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında türk kahvesi yapmak içmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına rivayet eder.

Kahve falında kahve yapmak ve içmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinden kahve içmek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına inanılır.

Kahve falında tatlı kahve içmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karşılıklı kahve içmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sütlü türk kahvesi içmek büyük bir işe kavuşacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına yorulur.

Kahve falında kahve içmek fal bakmak böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir