AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolata yerken görmek

Kahve falında çikolata yerken görmek

Kahve falında çikolata yerken görmek şansının artacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında çikolata yerken gördüyseniz:

  • Aceleci olmamanızda fayda var.

Kahve falında birini çikolata yerken görmek hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasını çikolata yerken görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, iyi hissedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çikolata yerken görmek daha fazla gelir sahibi olacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını çikolata yerken görmek kötü yollara gireceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına rivayet eder.

Kahve falında antep fıstıklı çikolata yemek borç yüzünden uykuların kaçacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı ekmek görmek ticaret ehli kişi olacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında çikolata ve kolonya görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz çikolata görmek çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir