AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını çikolata yerken görmek

Kahve falında arkadaşını çikolata yerken görmek

Kahve falında arkadaşını çikolata yerken görmek başarılarını ispat edeceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, derin bir nefes alacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını çikolata yerken gördüyseniz:

  • Gene maddi konularda birilerinin dolandırıcılık amacıyla size sokulması da olasıdır.

Kahve falında arkadaşını çikolata yerken görmek iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolata yerken görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında birini çikolata yerken görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasını çikolata yerken görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşına çikolata vermek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, durgun giden işlerin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının çikolata yediğini görmek güvenini sarsacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşınla çikolata yemek işinde büyük zaferler elde edeceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla bir yere gitmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir