AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın satın aldığını görmek

Kahve falında altın satın aldığını görmek

Kahve falında altın satın aldığını görmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, kişinin evlatlarının artacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında altın satın aldığını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak anlaşmalar veya girişimler söz konusu olabilir.

Kahve falında altın satın aldığını görmek kudret ve destek olacağına, kısa süre içinde engelleneceğine alamet eder.

Kahve falında çikolata satın aldığını görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında şeker satın aldığını görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil biber satın aldığını görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine delalettir.

Kahve falında toka satın aldığını görmek işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında araba satın aldığını görmek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saat satın aldığını görmek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ev satın aldığını görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir