AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolata hediye almak

Kahve falında çikolata hediye almak

Kahve falında çikolata hediye almak gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, kazancının sürekli artacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolata hediye almak gördüyseniz:

  • Çoğu zaman bazı şeylerdeki potansiyeli herkesten önce görebiliyorsunuz.

Kahve falında hediye çikolata almak sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çikolata hediye etmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolata hediye almak işlerin çok kötü bir hale geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bademli çikolata görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya işaret etmektedir.

Kahve falında çikolata kusmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine yorulur.

Kahve falında bir sürü çikolata görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çikolatalı baklava yemek yeni bir sayfa açacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çikolata şekeri görmek ortağından ayrılacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir