AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolata kusmak

Kahve falında çikolata kusmak

Kahve falında çikolata kusmak toplumda itibar ve takdir toplayacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çikolata kusmak gördüyseniz:

  • Sözler değil eylemler önem taşıyor.

Kahve falında çikolata kusmak çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına işaret eder.

Kahve falında ekmek arası çikolata görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında çikolatalı puding yemek herkesi doğru yola çağıracağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğa çikolata yedirmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında bakkaldan çikolata almak kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında çikolata yemek görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeker ve çikolata görmek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk çikolata yemek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir