AnaSayfa / Genel / Kahve falında çıkmaz sokak görmek

Kahve falında çıkmaz sokak görmek

Kahve falında çıkmaz sokak görmek huzurun bozulacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında çıkmaz sokak gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden veya acele hareket etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında arabayla çıkmaz sokağa girmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında çıkmaz sokak görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla çıkmaz yola görmek aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, maddi anlamda feraha ermeye delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla çıkmaz yola girmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında sokağa işediğini görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına işaret eder.

Kahve falında sokağa çıkmak düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sokak ortasına pislemek neşeli bir hayat süreceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıkta sokakta yürümek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir