AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla çıkmaz yola görmek

Kahve falında arabayla çıkmaz yola görmek

Kahve falında arabayla çıkmaz yola görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına işarettir.

Kahve falında arabayla çıkmaz yola gördüyseniz:

  • Seyahatler veya iletişim esnasında yaşanabilecek sorunlara karşı tedbirli olmakta fayda var.

Kahve falında arabayla çıkmaz yola görmek sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına yorulur.

Kahve falında arabayla çıkmaz yola girmek huzurun kaçacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla çıkmaz sokağa girmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çıkmaz sokak görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında araba yolu görmek tatsızlık olacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yol ve araba görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, aradaki buzları eriteceğine işarettir.

Kahve falında arabayla yanlış yola girmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, bilgi ile donanacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla yola çıkmak kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir