AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ciğer yediğini görmek

Kahve falında başkasının ciğer yediğini görmek

Kahve falında başkasının ciğer yediğini görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına, rahatının yerine geleceğine, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının ciğer yediğini gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinize hassas yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında ciğer yedirmek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ciğer yediğini görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının ciğer yediğini görmek lüks şekilde yaşayacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında pişmiş ciğer yediğini görmek bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ ciğer yediğini görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ciğer kebabı yemek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ciğerinin çıktığını görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi ciğerinin çıktığını görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir