AnaSayfa / Genel / Kahve falında ciğer pişirdiğini görmek

Kahve falında ciğer pişirdiğini görmek

Kahve falında ciğer pişirdiğini görmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ciğer pişirdiğini gördüyseniz:

  • Dostlarınız yüzünden bazı sorunlarla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında ciğer pişirip yemek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında ciğer pişirmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ciğer pişirdiğini görmek değişik insanlarla karşılaşacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında et ciğer görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine işaret eder.

Kahve falında ekmek arası ciğer görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ciğer kebabı yemek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında ciğerini kusmak iyi halinin kalmayacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzu ciğeri yemek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, işlerinin tutacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir