AnaSayfa / Genel / Kahve falında et ciğer görmek

Kahve falında et ciğer görmek

Kahve falında et ciğer görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, muradın yerine geleceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, onların başarıları ile övüneceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında et ciğer gördüyseniz:

  • Bazı aksilikler veya rötarlar olsa da kısa bir seyahat olumlu yönde değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında et ve ciğer görmek sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ciğer eti görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında et ciğer yemek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında et ciğer görmek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına inanılır.

Kahve falında ciğer et görmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında pişmiş ciğer görmek eğleneceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kendi ciğerinin çıktığını görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine alamet eder.

Kahve falında ciğer dürümü yemek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir