AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek arası ciğer görmek

Kahve falında ekmek arası ciğer görmek

Kahve falında ekmek arası ciğer görmek farklı kişilerle tanışacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, güzel bir hayat geçireceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek arası ciğer gördüyseniz:

  • Romantizme zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında ekmek arası ciğer yemek bol hayır duası alınacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında ekmek arası ciğer görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, saygınlığına leke sürüleceğine delalettir.

Kahve falında ciğer ekmek yemek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek arası biber yemek istediği gibi alışverişe gideceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek arası pişmiş et görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek arasında et görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek arası peynir görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek arasında peynir yemek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir