AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlanmış çiğ et görmek

Kahve falında kurtlanmış çiğ et görmek

Kahve falında kurtlanmış çiğ et görmek yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, çok başarılı olunacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, güllük gülistanlık olacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurtlanmış çiğ et gördüyseniz:

  • İçinizden gelen aşırı masraf yapma tepkilerini kontrol altında tutamazsanız sununda bütçenizde büyük bir delik açmış olursunuz.

Kahve falında kurtlanmış çiğ et görmek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ tavuk eti görmek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine inanılır.

Kahve falında çiğ et çiğnemek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ kırmızı et görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ ve pişmiş et görmek sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ et yiyen birini görmek sıkıntıya düşeceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında et çiğ et görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına işarettir.

Kahve falında çiğ et parçaladığını görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir