AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına çiğ et vermek

Kahve falında başkasına çiğ et vermek

Kahve falında başkasına çiğ et vermek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasına çiğ et vermek gördüyseniz:

  • Her zaman yüzünü gösteren bir konu tekrarlanabilir.

Kahve falında çiğ et çiğnemek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ et dövmek tamamen içine kapanacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında evde çiğ et görmek yolunun açılacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tepside çiğ et görmek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, işlerine dört elle sarılacağına delalet eder.

Kahve falında ölüden çiğ et almak zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ inek eti görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında çiğ keçi eti görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ kırmızı et görmek bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, hikmet sahibi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir