AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ patates yediğini görmek

Kahve falında çiğ patates yediğini görmek

Kahve falında çiğ patates yediğini görmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, eline para geçeceğine işarettir.

Kahve falında çiğ patates yediğini gördüyseniz:

  • Toplum içinde yüksekten atarak gülünç duruma düşebilirsiniz.

Kahve falında çiğ patates yediğini görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğe patates yedirmek tövbelerinin karşılık bulacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında patates yediğini görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında kızartılmış patates yediğini görmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patates kızartması yediğini görmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, hayattan daha zevk alacağına tabir olunur.

Kahve falında haşlanmış patates yediğini görmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında patates salatası yediğini görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ kabak yediğini görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir