AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates salatası yediğini görmek

Kahve falında patates salatası yediğini görmek

Kahve falında patates salatası yediğini görmek yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, kalp kırmayacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patates salatası yediğini gördüyseniz:

  • Olumsuz kişilerden uzak durun.

Kahve falında patates salatası yediğini görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patates salatası yapmak ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işarettir.

Kahve falında patates salatası görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine yorulur.

Kahve falında patates salatası yemek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında salata yediğini görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında marul salatası yediğini görmek yaşama hevesinden olacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işarettir.

Kahve falında patates yediğini görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ patates yediğini görmek suç işleyeceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir