AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızartılmış patates yediğini görmek

Kahve falında kızartılmış patates yediğini görmek

Kahve falında kızartılmış patates yediğini görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, rahat bir döneme girileceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına tabir olunur.

Kahve falında kızartılmış patates yediğini gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler hayal gücünüzün potansiyelini olumsuz etkiliyor.

Kahve falında kızartılmış patates yediğini görmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kızartılmış patates görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızartılmış patates yemek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kızartılmış balık yediğini görmek eğlence ve renk geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızartılmış biber görmek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına yorulur.

Kahve falında kızartılmış ekmek yemek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık kızartıldığını görmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızartılmış yumurta yemek sorumlulukların azalacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir