AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates yediğini görmek

Kahve falında patates yediğini görmek

Kahve falında patates yediğini görmek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patates yediğini gördüyseniz:

  • Kavramsal değil pratik odaklı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında patates yediğini görmek sıkılacağına ve üzüleceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına delalettir.

Kahve falında patates salatası yediğini görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, işlerinizin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızartılmış patates yediğini görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, başarısızlıklara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında haşlanmış patates yediğini görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patates kızartması yediğini görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğe patates yedirmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına delalet eder.

Kahve falında çiğ patates yediğini görmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çürük patates yemek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir