AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ at eti görmek

Kahve falında çiğ at eti görmek

Kahve falında çiğ at eti görmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına alamet eder.

Kahve falında çiğ at eti gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kişilerle sırlarınızı paylaşabilirsiniz.

Kahve falında çiğ at eti yemek iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ at eti görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, maddi kriz yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ kuzu eti yemek hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çiğ kırmızı et görmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ kemikli et görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine çiğ et görmek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ et vermek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ kuzu eti görmek fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir