AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğe çiğ et vermek

Kahve falında köpeğe çiğ et vermek

Kahve falında köpeğe çiğ et vermek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, kısmetlerin azalacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğe çiğ et vermek gördüyseniz:

  • Belli konularla ya da kişilerle ilgili fikirleriniz iyice netleşmeye başlıyor.

Kahve falında köpeğe çiğ et vermek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında çiğ köpek eti yemek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ köpek eti görmek birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeğe çiğ et atmak büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında çiğ et ellemek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında donmuş çiğ et görmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ hindi eti görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ et aldığını görmek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir