AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ eti başkasına vermek

Kahve falında çiğ eti başkasına vermek

Kahve falında çiğ eti başkasına vermek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, elindeki imkanların artacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ eti başkasına vermek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdıkla aranızdaki özel bir problemin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında çiğ et dövmek emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında çiğ eti çöpe atmak alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına alamet eder.

Kahve falında elinde çiğ et görmek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine delalet eder.

Kahve falında başkasına çiğ et vermek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ koyun eti yemek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine yorulur.

Kahve falında büyük çiğ et görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına işarettir.

Kahve falında çiğ insan eti yemek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında çiğ et kıymak hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir