AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ et tutmak

Kahve falında çiğ et tutmak

Kahve falında çiğ et tutmak büyük bir kazanç elde edileceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, toplumda yükseleceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ et tutmak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki olumsuzlukları fazla üzülmeden atlatacaksınız.

Kahve falında çiğ et tutmak borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında çiğ et ısırmak her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında çiğ eti yemek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ et parçası görmek zafer ve bol kazanç getireceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında çiğ tavuk eti görmek aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalette çiğ et görmek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ et yendiğini görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğe çiğ et vermek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir