AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ et ısırmak

Kahve falında çiğ et ısırmak

Kahve falında çiğ et ısırmak işlerinde berekete kavuşacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, hanesine bolluk geleceğine işaret eder.

Kahve falında çiğ et ısırmak gördüyseniz:

  • Üzücü bir duruma içgüdülerinizle çözüm bulabilirsiniz.

Kahve falında çiğ et ısırmak güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına tabir olunur.

Kahve falında donmuş çiğ et görmek işin düzeltileceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına yorulur.

Kahve falında yağlı çiğ et görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ tavuk eti yemek olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ at eti yemek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına işarettir.

Kahve falında çiğ et kestiğini görmek büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ yağlı et görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine delalet eder.

Kahve falında birinin çiğ et yediğini görmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, aile hayatının kötüye gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir