AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ kuzu eti görmek

Kahve falında çiğ kuzu eti görmek

Kahve falında çiğ kuzu eti görmek mal mülk sahibi olacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çiğ kuzu eti gördüyseniz:

  • Her şey göründüğü kadar kolay olmayabilir.

Kahve falında çiğ kuzu eti görmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ kuzu eti yemek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuzu et görmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına alamet eder.

Kahve falında kuzu eti yemek ofisteki ağız tadının kaçacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş kuzu eti yemek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına inanılır.

Kahve falında kuzu eti pişirmek borçların kısa sürede ödeneceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuzu eti yemek görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına inanılır.

Kahve falında kuzu eti kesmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir