AnaSayfa / Genel / Kahve falında sac böreği yapmak

Kahve falında sac böreği yapmak

Kahve falında sac böreği yapmak yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ekmeksiz kalacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında sac böreği yapmak gördüyseniz:

  • Tutulması zor sözler vermekten kaçının.

Kahve falında sac böreği yapmak verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına inanılır.

Kahve falında sacda börek yapmak memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sacda börek pişirmek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sacda ekmek yapmak fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, çok büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında sac ekmek yapmak daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında sacın üstünde ekmek pişirmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmek sac görmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sac üstünde ekmek pişirmek yokluk içine düşeceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir