AnaSayfa / Genel / Kahve falında çığ altında kalmak

Kahve falında çığ altında kalmak

Kahve falında çığ altında kalmak zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında çığ altında kalmak gördüyseniz:

  • Politik davranmaya çalışmalısınız.

Kahve falında çığ altında kalmak ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında çığdan kurtulmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında çığ düşmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında çığ düştüğünü görmek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üstüne çığ düştüğünü görmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kar ve çığ görmek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çığ olduğunu görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çığdan kaçmak kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir