AnaSayfa / Genel / Kahve falında çığ olduğunu görmek

Kahve falında çığ olduğunu görmek

Kahve falında çığ olduğunu görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çığ olduğunu gördüyseniz:

  • Süregelen ilişkilerinizin size tatmin vermemesi olasıdır.

Kahve falında çığ düşmesini görmek sorunlu bir döneme gireceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kar ve çığ görmek aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına delalettir.

Kahve falında birini çığlak görmek gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine delalettir.

Kahve falında çığ altında kalmak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine inanılır.

Kahve falında çığ olduğunu görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında çığ düşmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üstüne çığ düştüğünü görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına tabir olunur.

Kahve falında çığ düştüğünü görmek kazancın katbekat artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir