AnaSayfa / Genel / Kahve falında çığ düştüğünü görmek

Kahve falında çığ düştüğünü görmek

Kahve falında çığ düştüğünü görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, hayallere kavuşulacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına alamet eder.

Kahve falında çığ düştüğünü gördüyseniz:

  • Eski hedeflerinizi veya eğilimlerinizi hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında üstüne çığ düştüğünü görmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çığ düşmesini görmek ömür boyu süreceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında çığ düştüğünü görmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına inanılır.

Kahve falında çığdan kurtulmak yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına tabir olunur.

Kahve falında birini çığlak görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kar ve çığ görmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çığ düşmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çığ olduğunu görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir