AnaSayfa / Genel / Kahve falında çığdan kaçmak

Kahve falında çığdan kaçmak

Kahve falında çığdan kaçmak tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında çığdan kaçmak gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlar sizi korkutmayacak.

Kahve falında çığdan kaçmak ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine alamet eder.

Kahve falında çığ düştüğünü görmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında çığ altında kalmak şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında çığ olduğunu görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında kar ve çığ görmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında çığdan kurtulmak zorlu bir dönem geçirileceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında birini çığlak görmek yolunun ve geleceğinin açık olacağına, başka işler deneyeceğine yorulur.

Kahve falında çığ düşmesini görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir