AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiftleşen güvercin görmek

Kahve falında çiftleşen güvercin görmek

Kahve falında çiftleşen güvercin görmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında çiftleşen güvercin gördüyseniz:

  • Dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir, dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Kahve falında bir çift beyaz güvercin görmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine inanılır.

Kahve falında çiftleşen güvercin görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında bir çift güvercin görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine inanılır.

Kahve falında güvercinlerin çiftleştiğini görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çift güvercin görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin çiftleşmesi görmek bereketin ve karın artacağına, kötü ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında çift kapı görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında çift kapılı ev görmek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir