AnaSayfa / Genel / Kahve falında çift kapı görmek

Kahve falında çift kapı görmek

Kahve falında çift kapı görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, gam ve keder çekmeyeceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine delalet eder.

Kahve falında çift kapı gördüyseniz:

  • Konulara belli bir bakış açısıyla yaklaşmanız sinirlenmenizi engelleyebilir.

Kahve falında çift kapı görmek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çift kapılı ev görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında çift ayakkabı görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, doğru yolu bulacağına alamet eder.

Kahve falında çiftleşen deve görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında çift gelin görmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çifti olmayan ayakkabı görmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına işarettir.

Kahve falında farklı çift ayakkabı giymek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, kazancının katbekat artacağına işaret eder.

Kahve falında iki çiftin ayrıldığını görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, kazancının her geçen gün artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir