AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekli havuz görmek

Kahve falında çiçekli havuz görmek

Kahve falında çiçekli havuz görmek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında çiçekli havuz gördüyseniz:

  • Zorla değişmek veya bazı şeyleri değiştirmek gerekmeden, kendi isteğinizle değişimi başlatmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında çiçekli havuz görmek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında havuzda çiçek görmek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işaret eder.

Kahve falında havuzda hızlı yüzmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun havuzda yüzdüğünü görmek kazancını iki kat arttıracağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havuzda kaydığını görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Kahve falında havuzda balık yakalamak falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına inanılır.

Kahve falında havuzda gemi görmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuza atlayan birini görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir