AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun kuruduğunu görmek

Kahve falında suyun kuruduğunu görmek

Kahve falında suyun kuruduğunu görmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, yeni kişilerle tanışacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, büyük çaba sarfedeceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyun kuruduğunu gördüyseniz:

  • Bazı tavsiye ya da önerileri uygulanabilir veya mantıklı bulmasanız da, dinlemenizde fayda var.

Kahve falında suyun kuruduğunu görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında evin içinde çamaşır kurutmak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine alamet eder.

Kahve falında çiçeğin kuruduğunu görmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kayısı kurutmak özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını kurutmak ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurutmalık görmek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, karamsar ve umutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurutulmuş dut görmek ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına yorulur.

Kahve falında kurutulmuş biber görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir