AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçeklerin içinde olmak

Kahve falında çiçeklerin içinde olmak

Kahve falında çiçeklerin içinde olmak bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına işarettir.

Kahve falında çiçeklerin içinde olmak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızın veya arkadaşlarınızın bazı konularda sabrınızı ya da şanslarını zorladıklarını düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında saksının içinde çiçek görmek yarasını saracağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında çiçekler içinde olmak hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında deniz içinde çiçek görmek fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında ev içinde çiçek görmek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında vazo içinde çiçek görmek üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına işarettir.

Kahve falında çiçekler içinde mezar görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına delalettir.

Kahve falında saksı içinde yeşil çiçek görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kar içinde çiçek görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir