AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekler içinde olmak

Kahve falında çiçekler içinde olmak

Kahve falında çiçekler içinde olmak işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Kahve falında çiçekler içinde olmak gördüyseniz:

  • Size verebilecekleri zarar fazla değildir.

Kahve falında saksının içinde çiçek görmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini çiçeklerin içinde görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ev içinde çiçek görmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, zorlukların artacağına delalettir.

Kahve falında sepet içinde çiçek görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine işaret eder.

Kahve falında birini çiçekler içinde görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine işarettir.

Kahve falında saksı içinde yeşil çiçek görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksı içinde çiçek görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında çiçeklerin içinde olmak kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir