AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev içinde çiçek görmek

Kahve falında ev içinde çiçek görmek

Kahve falında ev içinde çiçek görmek başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına, geçimin kolaylaşacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına inanılır.

Kahve falında ev içinde çiçek gördüyseniz:

  • Dostlarınızı darıltmanız ya da sizin onlara gereksiz yere darılarak bir anda defterden silmeniz mümkündür.

Kahve falında ev içinde çiçek görmek ticaret ehli kişi olacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine inanılır.

Kahve falında saksı içinde çiçek görmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında saksı içinde yeşil çiçek görmek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında deniz içinde çiçek görmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına işaret eder.

Kahve falında su içinde çiçek görmek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçeklerin içinde yürümek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında çiçekler içinde mezar görmek rahata kavuşacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına delalettir.

Kahve falında denizin içinde çiçek görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir