AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennet çiçekleri görmek

Kahve falında cennet çiçekleri görmek

Kahve falında cennet çiçekleri görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına rivayet eder.

Kahve falında cennet çiçekleri gördüyseniz:

  • Hızlı kararlar almak doğru olmayabilir.

Kahve falında cennet çiçeği görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cennet çiçekleri görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına tabir olunur.

Kahve falında cenneti istemek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine delalettir.

Kahve falında cennete girememek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cennet meyvesi toplamak maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, bazen de rahat geçeceğine işaret eder.

Kahve falında cennet bahçesine girmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cennet kelimesi duymak elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine delalettir.

Kahve falında cennette ev görmek ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir