AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçeklere su vermek

Kahve falında çiçeklere su vermek

Kahve falında çiçeklere su vermek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, maddi konuda zayıflayacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında çiçeklere su vermek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek ya da bilmeyerek, parayla ilgili bir işinizi engellemesi mümkündür.

Kahve falında çocuğunun su çiçeği olduğunu görmek komşularla ters düşüleceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında su çiçeği çıkartmak makam sahibi olacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda su çiçeği çıktığını görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine rivayet eder.

Kahve falında su çiçeği çıktığını görmek beklenmedik kapıların açılmasına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının su çiçeği çıkardığını görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiçeklere su vermek yeni bir ortama gireceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çiçeği suya koymak büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su çiçeği çıkarmak şanslı günlerin kapıda olduğuna, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir