Kahve falında çiçek toprağı görmek

Kahve falında çiçek toprağı görmek işe gösterilen ilginin artacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, kendini bunu başaracağına, üstünlük elde edeceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, kudretinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında çiçek toprağı gördüyseniz:

  • Sizden istenen şeyleri gerçekten yapmak istemiyorsanız, fikirlerinizi bir şekilde ifade etmenizde fayda var.

Kahve falında çiçek ve toprak görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çiçeğin toprağını değiştirmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, mal ve para sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa çiçek ekmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına delalettir.

Kahve falında toprakta çiçek görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında topraklı çiçek görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında topraktan çiçek koparmak yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında çiçek toprağı görmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına işaret eder.

Kahve falında saksıda toprak ve çiçek görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top