AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraklı çiçek görmek

Kahve falında topraklı çiçek görmek

Kahve falında topraklı çiçek görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, işlerinin iyi gideceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Kahve falında topraklı çiçek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde, kariyerinizde veya aşka hayatınızda işlerin istediğiniz gibi gitmesini sağlayan koşullar oluşabilir.

Kahve falında topraktan çiçek koparmak stresten uzaklaşılacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek toprağı değiştirmek eşler arasına kara kedi gireceğine, hanesindeki rızkın da artacağına işaret eder.

Kahve falında çiçek ve toprak görmek eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topraklı çiçek görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiçeğe toprak koymak herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, geçiminin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda toprak ve çiçek görmek kazanç kapılarının açılacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında çiçeğin toprağını değiştirmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprakta çiçek görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir