AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek ve toprak görmek

Kahve falında çiçek ve toprak görmek

Kahve falında çiçek ve toprak görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiçek ve toprak gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol etmeniz gerekiyor.

Kahve falında çiçek toprağı görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalet eder.

Kahve falında toprakta çiçek görmek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında topraklı çiçek görmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında çiçek toprağı değiştirmek Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında çiçeğin toprağını değiştirmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, bol kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda toprak ve çiçek görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında toprağa çiçek ektiğini görmek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında toprak çiçek görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir