AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek topladığını görmek

Kahve falında çiçek topladığını görmek

Kahve falında çiçek topladığını görmek her daim Allah yolunda olacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çiçek topladığını gördüyseniz:

  • Liderlik yönünüzü gösterebilirsiniz.

Kahve falında yeşil çiçek toplamak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına inanılır.

Kahve falında çiçekler toplamak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan çiçek toplamak rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiçek topladığını görmek dertlerin artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine delalettir.

Kahve falında yerden çiçek toplamak sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, kurulu düzeni olacağına rivayet eder.

Kahve falında karda çiçek toplamak ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta çiçek toplamak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında renkli çiçek toplamak iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir