AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan çiçek toplamak

Kahve falında ağaçtan çiçek toplamak

Kahve falında ağaçtan çiçek toplamak hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, sağlığına kavuşacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan çiçek toplamak gördüyseniz:

  • Başlangıçta başaramazsanız tekrar tekrar denemelisiniz.

Kahve falında ağaçtan çiçek toplamak ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan beyaz çiçek toplamak duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçta beyaz çiçek görmek kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine delalet eder.

Kahve falında çiçekli erik ağacı görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayva ağacının çiçek açtığını görmek hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına delalet eder.

Kahve falında çiçek açmış ağaç görmek kazalara ve belalara yakın duracağına, hayallerinin peşinden gideceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçta çiçek açtığını görmek bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz çiçekli ağaç görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir