AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çiçek toplamak

Kahve falında yeşil çiçek toplamak

Kahve falında yeşil çiçek toplamak büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çiçek toplamak gördüyseniz:

  • Belli başlı girişimleriniz yaratıcı olmanız durumunda daha sağlıklı ilerlemeye başlayabilir.

Kahve falında yeşil çiçek toplamak kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeden çiçek toplamak moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında ormanda çiçek toplamak hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine alamet eder.

Kahve falında tarlada çiçek toplamak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ağaçtan çiçek toplamak yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lavanta çiçeği toplamak kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiçekler toplamak kısmetinin kapanacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli çiçek toplamak ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir