AnaSayfa / Genel / Kahve falında tohum topladığını görmek

Kahve falında tohum topladığını görmek

Kahve falında tohum topladığını görmek hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine, kazancının günden güne azalacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tohum topladığını gördüyseniz:

  • Belli bir konu, karar veya macera hakkında tereddütleriniz varsa konuyu zorlamanın bir manası olmayabilir.

Kahve falında çiçek tohumu toplamak çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında tohum topladığını görmek başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tohum toplamak hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına alamet eder.

Kahve falında süpürge tohumu ekmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında yonca tohumu görmek kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elma tohumu görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında çay tohumu ekmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında tohum görmek fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir