AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek soğanı dikmek

Kahve falında çiçek soğanı dikmek

Kahve falında çiçek soğanı dikmek kazancın her daim artacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek soğanı dikmek gördüyseniz:

  • Bir tartışma sonucu tatsız olaylar yaşayacaksınız.

Kahve falında çiçek soğanı dikmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara soğan dikmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına delalet eder.

Kahve falında tarlaya soğan dikmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine yorulur.

Kahve falında lale soğanı dikmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, hayırlı haberler getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soğan dikmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soğan sarımsak dikmek stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa soğan dikmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine delalettir.

Kahve falında bahçeye soğan dikmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir