AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan dikmek

Kahve falında soğan dikmek

Kahve falında soğan dikmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, refah düzeyinin artacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine inanılır.

Kahve falında soğan dikmek gördüyseniz:

  • Özgürleşme arzunuz artıyor.

Kahve falında soğan sarımsak dikmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında soğan dikmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında lale soğanı dikmek çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeye soğan dikmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında çiçek soğanı dikmek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezara soğan dikmek müjdeli olaylar yaşayacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarlaya soğan dikmek ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine tabir olunur.

Kahve falında toprağa soğan dikmek mirasa, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir