AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek sepeti görmek

Kahve falında çiçek sepeti görmek

Kahve falında çiçek sepeti görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, heveslerinin biteceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında çiçek sepeti gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz daha çok pratik yönde, sözlerinizde ise oldukça açık olacaksınız.

Kahve falında sepette çiçek görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir sepet çiçek görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek sepeti görmek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine delalet eder.

Kahve falında sepet içinde çiçek görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sepette armut görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık sepet görmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Kahve falında ekmek sepeti görmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süslü sepet görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir